Giggles uit de Haverkist roepnaam Ailynn. 

 

Onze lieve Ailynn, wat een lief dametje is dit een geweldig apart karaktertje enorm tuttig en haar bij naam is dan ook tutte bol!

 

Ailynn is een enorm lieve poes maar wel een met een sterke eigen wil. Ze weet altijd goed duidelijk te maken wat ze wel en niet wil. Verder is ze erg lief en zacht van karakter. Ze zal nooit uithalen naar je en elke nieuweling wordt rustig van een afstandje bekeken en daarna verwelkomt met een bal spelletje. Hoe lief en tuttig ze ook is deze dame heeft haar personeel echt om haar pootjes gewonden! Uiteraard vindt haar personeel dit helemaal niet erg.......

 

Ailynn is een blue point bi-colour (high mitted) en heeft de meest prachtige blauwe ogen. De vorm van haar ogen is ook heel erg mooi en ze heeft een erg mooi hoofdje met goed geplaatste oren. Ze heeft een mooi lang lichaam met een mooi iets oplopende achterhand en de meest zachte vacht die je ooit gevoeld hebt, wel had ze ietsje groter mogen zijn. We weten dat dit wel in de lijn zit en haar 2 kittens van haar eerste nest zijn met 8 maanden wel al flink aan de maat! Het zit wel in de genen dus! 

 

Ailynn komt uit mooie lijnen, er zit geen outcross in met andere rassen. 

 

Ailynn heeft ons 3 mooie nestjes gegeven en is ondertussen geholpen en geniet van haar pensioen.

 

Naam: Giggles uit de Haverkist

Geboortedatum: 18-03-2017

Kleur: Blue Point Bi-Colour

Vader: Mister Diamond Yubarta

Moeder: Coco Chanel Yubarta

ragdoll blue bicolor
ragdoll blue bi color
ragdoll blue bi color
Ragdoll Poes
Ragdoll poes
Ragdoll poes
Ragdoll poes Wijdenes
traditional ragdoll poes
traditional ragdoll poes