De huisgenoten bij Miauwertons

Naast de poezen en dekkaters die in onze cattery aanwezig zijn, hebben wij ook nog vier andere leuke huisgenoten!

Mr. Joe

Onze Mr Joe is een gecastreerde seal mink mitted Ragdoll kater. Hij is bij ons gekomen omdat wij heel graag weer een Ragdoll wilde na het herplaatsen van onze vorige Ragdoll. Die kon helaas niet tegen onze regelmatige roosters en na veel dierenarts bezoeken en een gedragstherapeut was herplaatsen de beste beslissing. Hij doet het daar super leuk en is helemaal gelukkig met de regelmaat in dat gezin.

Mr Joe weegt ruim 7 kilo maar is een beetje een bange poeperd. Helaas houdt hij niet zo van vreemde voor ons een ontzettend lieve en aanhankelijke kat en eigenlijk alles wat je over de Ragdoll leest, behalve dan dat een vreemde hem hier in huis meest waarschijnlijk nooit te zien krijgt.

Ziggy

Ziggy is een Siberische kat en bij ons gekomen nadat mr Joe alleen achter bleef na het overlijden van onze Brits Kortharen. We zochten eigenlijk een Ragdoll, maar we zijn we toch overstag gegaan. En het had zo moeten zijn! Deze twee zijn echt maatjes, of eerder een stelletje want af en toe ruzie en daarna elkaar weer uitgebreid wassen!

Ziggy is een enorm eigenaardige kat, hij heeft een apart karakter zo wil hij niks anders dan bij ons zijn en zo kan hij je aankijken alsof we hem iets vreselijks aangedaan hebben. Hij is ook enorm grappig maakt soms hele rare sprongen in de tuin en is een echte jager. Hij was ook helemaal weg van de kittens van Ailynn hij verzorgde ze ook echt mee, ome Ziggy!

Joep

Joep is onze lieve Labrador. Een enorme ondeugend die uiteraard heel erg van zwemmen houdt! Hij is een enorm lieve en aanhankelijke hond die heel erg mens gericht is. Hij vindt het erg leuk iets samen met ons te doen of dat nu trainen of wandelen is, als hij er maar bij mag zijn.

Joep en de katten gaan heel erg goed samen. Ze spelen ook samen en Joep doet ondanks zijn puber leeftijd verbazingwekkend zachtjes met ze. Regelmatig slapen Mr. Joe, Ailynn of Ziggy bij hem in zijn mand.

Boris

Lieve mooie Boris, deze knappe jongen is oorspronkelijk bij ons gekomen om onze eerste dekkater te zijn. Bij aankomst bleek echter helaas dat hij een oogafwijking heeft.

Boris kan met deze afwijking gewoon oud worden en ondervindt hier verder geen problemen van. Maar een afwijking is een afwijking en wij willen daar niet mee fokken er zit namelijk een erfelijke factor in en we hebben hem daarom vrijwel gelijk laten helpen. Omdat hij zo een super karakter heeft is hij blijven plakken en woont hij nog gezellig bij ons!

You cannot copy content of this page