Mr Joe.

 

Mr Joe is ook een Ragdoll hij is een seal mink mitted kater en gecastreerd. Hij is bij ons gekomen omdat wij heel graag weer een Ragdoll wilde. Onze vorige Ragdoll Joey hebben wij helaas moeten herplaatsen omdat deze helaas voor ons en hem niet tegen onze onregelmatige roosters kon. Na heel veel dierenarts bezoeken en een gedragstherapeut hebben we toen het besluit moeten nemen hem te herplaatsen. Hij doet het daar super leuk en is helemaal happy met de regelmaat in dat gezin. Maar wij wilde op een gegeven moment toch wel weer erg graag zo een lieve en mooie pluizebol in huis en zo is Mr Joe bij ons gekomen. 

 

Mr Joe weegt ruim 7 kilo maar is een beetje een bange poeperd. Helaas houdt hij niet zo van vreemde voor ons een ontzettend lieve en aanhankelijke kat en eigenlijk alles wat je over de Ragdoll leest, behalve dan dat een vreemde hem hier in huis meest waarschijnlijk nooit te zien krijgt. 

 

Ragdoll Noord Holland

Ziggy.

 

Ziggy is een Siberische kat en bij ons gekomen nadat mr Joe alleen achter bleef na het overlijden van onze brits kortharen. We zochten eigenlijk een Ragdoll maar omdat mr Joe een beetje in paniek rondliep door het huis en maar bleef roepen en ik Ziggy al gezien had, hij was namelijk terug gekomen bij de fokker ivm allergie, zijn we toch overstag gegaan. En het had zo moeten zijn! De 2 zijn echt maatjes, of eerder een stelletje want af en toe ruzie en daarna elkaar weer uitgebreid wassen!

 

Ziggy is een enorm eigenaardige kat, hij heeft een apart karakter zo wil hij niks anders dan bij ons zijn en zo kan hij je aankijken alsof we hem iets vreselijks aangedaan hebben. Hij is ook enorm grappig maakt soms hele rare sprongen in de tuin en is een echte jager. Hij was ook helemaal weg van de kittens van Ailynn hij verzorgde ze ook echt mee, ome Ziggy!

 

 

Joep.

 

Joep is onze lieve Labrador. Een enorme ondeugend die uiteraard heel erg van zwemmen houdt! Hij is een enorm lieve en aanhankelijke hond die heel erg mens gericht is. Hij vindt het erg leuk iets samen met ons te doen of dat nu trainen of wandelen is als hij er maar bij mag zijn.

 

Joep en de katten gaan heel erg goed samen, ze spelen ook samen en Joep doet ondanks zijn puber leeftijd verbazingwekkend zachtjes met ze, regelmatig slapen Mr Joe, Ailynn of Ziggy bij hem in zijn mand.

 

 

Ragdoll kittens Noord Holland