Dekkaters

Als onderdeel van onze cattery hebben wij twee eigen dekkaters: Murphy en Tum Tum. Twee hele knappe, onwijs lieve heren die qua uiterlijk van elkaar verschillen. Let op: beide heren zijn niet beschikbaar voor uitdekkingen.

Tum Tum uit de Haverkist 

Geboortedatum: 04-10-2019
Kleur: Blue Point Mitted

Onze lieve Tum Tum komt bij mijn lieve vriendin Agnes vandaan, waar ik Agnes dan ook heel erg dankbaar voor ben! Wat een heerlijk ventje is dit en wat ontwikkelt hij mooi.

Tum Tum is een beetje mijn schaduw: waar ik ga, gaat hij en slapen op schoot is zijn hobby. Hij heeft een heerlijk lief, stoer, zacht, speels en enorm grappig karakter. Buiten dat allemaal heeft hij prachtige lijnen, zijn vader is van Duitse afkomst en zijn moeder van Italiaanse met een vleugje Nederlands. Een mooie mix van Lijnen die we erg goed kunnen gebruiken binnen de cattery.

Vanwege een Lange fok pauze is Tum Tum gecastreerd, we zullen op zoek gaan naar een nieuw baasje voor hem.

Ragville Murphy

Geboortedatum: 07-10-2019
Kleur: Seal Point Lynx Bi-Colour

Deze knappe jongen heb ik in Oostenrijk opgehaald. Ik ben Renáta Fehér enorm dankbaar voor haar vertrouwen en deze kans.

Murphy is een iets wat verlegen, maar lieve jongen. Hij is knuffelig en vleit het liefst de hele dag tegen je aan en als dat niet kan kletst hij wel tegen je!

We verwachten gezien zijn lange lijf en hoge poten dat Murphy een grote medium maat of wellicht een echt grote kater gaat worden. Murphy zijn beide ouders komen uit Amerika. Voor Europa, maar zeker voor Nederland, zijn Murphy’s lijnen vrij bijzonder. Ik voel me dan ook erg bevoorrecht om hem in de cattery te hebben. We zijn erg benieuwd hoe hij uit zal groeien en hoe de toekomst er uit gaat zien met hem in de Cattery. We zijn in ieder geval erg gek op hem!

 

Ook Murphy is vanwege de fok pauze gecastreerd, voor hem hebben we als het goed is al een huisje gevonden.

You cannot copy content of this page